Facebook Google+ LinkedIn YouTube

Supervision for terapeuter

Supervision – fra indvikling til udvikling

Hvad enten du er grøn eller garvet, har lange parterapeutiske forløb, eller pludselig er havnet i nogle parsamtaler, så er supervision et vigtigt redskab. Vi kan i supervisionen arbejde med forskellige aspekter af dit parterapeutiske arbejde:

Metodesupervision

Konkrete ideer til hvordan du metodisk kan arbejde med dit par. Her er der fokus på koncepter, teori og værktøjer.

Sagssupervision

Hvordan kan vi forstå dit par? Hvad er det for en “overlevelsesdans” de lever i og med? Hvad vil de hver især? Og hvad kan være en farbar vej for netop dem?

EFT supervision

Er du EFT parterapeut eller igang med at blive det, kan du få EFT supervision hos mig enten individuelt eller i gruppe

Jeg tilbyder åben supervisionsgruppe, hvor vores fokus er på EFT-parterapi. Vi arbejder både med at integrere modellen og med de steder, hvor vi bliver fastlåst. Video af par er meget velkommen.

Aktuelle datoer: 14. marts og 18. juni 2019.

Personligt udviklingsarbejde

Som parterapeuter bliver vi også “ramt”. Af lysten til at gøre en masse, så det hele skal gå? Af magtesløshed? Frustration? Af utilstrækkelighed? Af fornemmelsen af at stå midt i magtkampen i stedet for på sidelinjen?

Vi kan kalde det mentaliseringsnedbrud – og vi kan arbejde med, hvordan du kan forstå din reaktion, hvorfor din historie af og til kommer til at stå i forgrunden og skygge for parret, og hvordan du kan forvandle din reaktivitet til en faglig og fyldig relation – og dermed hjælpe dit par bedst muligt.

Jeg er ICEEFT certificeret supervisor i emotionsfokuseret parterapi og hvis du arbejder på at blive certificeret i emotionsfokuseret parterapi, kan du bruge min supervision til din egen certificering.

Hvis du er psykolog, kan du også bruge min supervision til din specialistuddannelse i psykoterapi.