Facebook Google+ LinkedIn YouTube

Personlig udviklingsgruppe for psykologer

Gruppen henvender sig til psykologer, der ønsker at se sig selv med nye øjne, tage på besøg i forskellige indvendige nabolag og samtidig arbejde med den anerkendende dialog og få den helt ind under huden – personligt og fagligt. Deltagelse i gruppen tæller i forhold til fælleskravene for specialistuddannelserne – 24 timer.  Se nærmere under “personlig udviklingsgruppe”.

Vi arbejder terapeutisk og praktisk med Den Anerkendende Dialog i gruppe og i par. Der vil være oplæg, demonstrationer, øvelser og træning. Vi arbejder både med den grundlæggende Anerkendende Dialog og også med forandringsdialogen og får derigennem mulighed for at arbejde med nogle af de ekkoer fra fortiden, der af og til forhindrer os i nærværende at kunne opleve nutiden.

Jeg tilbyder også en gruppe på 48 timer, såfremt dette har interesse!

Kontakt Lone for nærmere oplysninger

Målgruppe
Psykologer, der ønsker at se sig selv med nye øjne, tage på besøg i forskellige indvendige nabolag og samtidig arbejde med den anerkendende dialog og få den helt ind under huden – personligt og fagligt.

Deltagerantal
6 psykologer

Sted
Livsfabrikken, Rosensgade 38D, 8000 Aarhus c
Tlf. 20 77 80 40
kontakt@lonealgotjeppesen.dk

Datoer
Ikke fastlagt

Underviser
Lone Algot Jeppesen
Autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og specialiseret og efteruddannet i parterapi og stifter af Dansk Parterapeutisk Institut.

Pris
8.000 kr. – inklusiv dejlig forplejning

Tilmelding
Kontakt Lone for yderligere oplysninger til kontakt@lonealgotjeppesen.dk