Facebook Google+ LinkedIn YouTube

Hvem er jeg?

Parterapeut i Aarhus - Lone Algot Jeppesen

Jeg hedder Lone Algot Jeppesen og er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og videreuddannet parterapeut.
Mit særlige faglige interessefelt og speciale er at arbejde med par, og jeg har siden 2005 efteruddannet mig og arbejdet som parterapuet.

Når I vælger mig som jeres parterapeut får i:

  • En superkvalificeret, erfaren og grundigt uddannet parterapeut
  • En skarp og empatisk guide

Min parterapeutiske faglighed er blandt andet funderet i:

Parterapi
Jeg har tre solide parterapeutiske efteruddannelser – deltager jævnligt i parterapeutiske konferencer og kurser – og underviser psykologer og psykoterapeuter i parterapi.

Mit parterapeutiske fundament består i:

  • En 2-årig parterapeutisk efteruddannelse i Relations Fokuseret Terapi (inspireret af Imago Relationsterapi)
  • En 3-årig parterapeutisk efteruddannelse i Encounter centered Couples Therapy (EcCT) ved den internationalt anerkendte psykolog og parterapeut Hedy Schleifer  (www.hedyyumi.com).  Disse terapiformer tager blandt andet udgangspunkt i Imago Relationsterapi, mentalisering og nyere neuropsykologisk viden og danner basis for min måde at gribe parterapi an på (se www.relationsterapi.dk). Det betyder for jer, at i allerede ved første samtale får nogle værktøjer til at gøre noget andet, end det, i plejer at gøre.
  • Siden 2010 har jeg efteruddannet mig  i emotionsfokuseret parterapi (EFT). Jeg er certificeret EFT parterapeut (http://www.dkceft.dk)
    Jeg får løbende parterapeutisk supervision. Jeg er en del af et internationalt netværk med parterapeuter verden over, hvor vi løbende mødes, superviserer og underviser hinanden.

Mindfulness
Jeg er uddannet mindfulness instruktør, har deltaget i et 2-årigt undervisningsforløb i meditation og har flere kurser i MBCT – mindfulness baseret kognitiv terapi. På den måde er mindfulness – accepterende åbent nærvær – en grundpille i min tilgang til arbejdet med forandring. Det betyder i parterapien, at vi sammen kan være særligt interesserede i jeres opmærksomhed – på jer selv – på hinanden – på jeres livsverdner, tanker og følelser – og derigennem skærpe opmærksomheden på her og nu og få øje på, hvad der er virkelig vigtigt.

Egenterapi
Integration, sammenhæng og relationel etik er centralt for mig, og derfor arbejder jeg selvfølgelig også personligt med de metoder, jeg bruger i min praksis som parterapeut.

Supervision, kurser og efteruddannelser
Jeg får løbende supervision og deltager i kurser og efteruddannelse.

Tidligere relevante arbejdserfaringer
Jeg har opstartet og i 8 år været leder af Dialog mod Volds (DMV) afdeling i Aarhus. DMV er et behandlingstilbud til par og familier, der lever med fysisk og psykisk vold. Jeg har i mit arbejde i DMV dels været faglig og personalemæssig leder. Udviklet et parbehandlingstilbud. Haft forløb med individuelle, grupper og i særdeleshed parterapi. Dette arbejde har givet en unik mulighed for at arbejde intenst med par, der lever med store udfordringer og konflikter – og arbejdet har i høj grad bestået i at sørge for, at alle parter er sikre – og begynder at vende konflikter til udvikling.

I kan her se en video om, hvordan jeg arbejder: