Facebook Google+ LinkedIn YouTube

Hvem er vi?

Jeg hedder Lone Algot Jeppesen og er autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og videreuddannet parterapeut.
Mit særlige faglige interessefelt og speciale er at arbejde med par, og jeg har siden 2005 efteruddannet mig og arbejdet som parterapeut.

Når I vælger mig som jeres parterapeut får i:

  • En superkvalificeret, erfaren og grundigt uddannet parterapeut
  • En skarp og empatisk guide til kontakt og kommunikation

Kontakt Lone Algot Jeppesen

Min parterapeutiske faglighed er blandt andet funderet i:

Parterapi
Jeg har tre solide parterapeutiske efteruddannelser – deltager jævnligt i parterapeutiske konferencer og kurser – og underviser psykologer og psykoterapeuter i parterapi.

Mit parterapeutiske fundament består i:

  • Jeg er efteruddannet   i emotionsfokuseret parterapi (EFT). Jeg er certificeret EFT parterapeut (http://www.dkceeft.dk) og ligeledes certficeret EFT supervisor, sådan at jeg kan supervisere andre parterapeuter.
    Jeg får løbende parterapeutisk supervision. Jeg er en del af et internationalt netværk med parterapeuter verden over, hvor vi løbende mødes, superviserer og underviser hinanden.
  • Jeg har oprindeligt en 2-årig parterapeutisk efteruddannelse i Relations Fokuseret Terapi (inspireret af Imago Relationsterapi)
  • En 3-årig parterapeutisk efteruddannelse i Encounter centered Couples Therapy (EcCT) ved den internationalt anerkendte psykolog og parterapeut Hedy Schleifer  (www.hedyyumi.com).  Disse terapiformer tager blandt andet udgangspunkt i Imago Relationsterapi, mentalisering og nyere neuropsykologisk viden og danner basis for min måde at gribe parterapi an på (se www.relationsterapi.dk). Det betyder for jer, at i allerede ved første samtale får nogle værktøjer til at gøre noget andet, end det, i plejer at gøre.

Mindfulness
Jeg er uddannet mindfulness instruktør, har deltaget i et 2-årigt undervisningsforløb i meditation og har flere kurser i MBCT – mindfulness baseret kognitiv terapi. På den måde er mindfulness – accepterende åbent nærvær – en grundpille i min tilgang til arbejdet med forandring. Det betyder i parterapien, at vi sammen kan være særligt interesserede i jeres opmærksomhed – på jer selv – på hinanden – på jeres livsverdner, tanker og følelser – og derigennem skærpe opmærksomheden på her og nu og få øje på, hvad der er virkelig vigtigt.

Egenterapi
Integration, sammenhæng og relationel etik er centralt for mig, og derfor arbejder jeg selvfølgelig også personligt med de metoder, jeg bruger i min praksis som parterapeut.

Supervision, kurser og efteruddannelser
Jeg får løbende supervision og deltager i kurser og efteruddannelse.

Tidligere relevante arbejdserfaringer
Jeg har opstartet og i 8 år været leder af Dialog mod Volds (DMV) afdeling i Aarhus. DMV er et behandlingstilbud til par og familier, der lever med fysisk og psykisk vold. Jeg har i mit arbejde i DMV dels været faglig og personalemæssig leder. Udviklet et parbehandlingstilbud. Haft forløb med individuelle, grupper og i særdeleshed parterapi. Dette arbejde har givet en unik mulighed for at arbejde intenst med par, der lever med store udfordringer og konflikter – og arbejdet har i høj grad bestået i at sørge for, at alle parter er sikre – og begynder at vende konflikter til udvikling.

I kan her se en video om, hvordan jeg arbejder:

 

 

Marie Louise Rimestad – tilknyttet parterapeut

Jeg har ofte lang ventetid, og derfor har jeg et samarbejde med Marie Louise Rimestad.

Marie Louise er psykolog, ph.d –  med særlig viden om parforhold og forældreskab. Hun har beskæftiget sig indgående med dynamikker i par og hos forældre og børn, både i forskning og i terapi og rådgivning. Udover en forskningsoverbygning på Aarhus Universitet har Marie Louise arbejdet med familier med børn med ADHD, og har derudover rådgivet og behandlet med mange familier og par. Marie Louise har særlig viden om det at være par og forældre til et barn med vanskeligheder. Marie Louise har efteruddannet sig hos Lone Algot Jeppesen i mentaliseringsbaseret og emotionsfokuseret parterapi, og blandt andet også deltaget i kurser med den anerkendte parterapeut Hedy Schleifer.

Parterapi hos Marie Louise koster 1600 kr

Kontakt Marie Louise Rimestad

Anne Lippert – tilknyttet parterapeut

Anne Lippert er autoriseret psykolog med særlig interesse for og erfaring med parforhold og de særlige dynamikker, der udspiller sig her. Anne har efteruddannet sig i Emotionsfokuseret parterapi (EFT) hos Jette Simon og har deltaget i kurser samt supervision hos Lone Algot Jeppesen. Desuden har Anne efteruddannelse i Compassion fokuseret terapi som del af sit faglige fundament. Anne har erfaring med arbejdet med par med højt konfliktniveau fra sin ansættelse i Dialog mod Vold, og desuden bred erfaring med arbejdet med par, der ønsker at udvikle deres parforhold.

Anne har primært tider efter kl. 16 – og parterapi hos Anne koster 1.600 kr for halvanden time.

Kontakt Anne Lippert