Facebook Google+ LinkedIn YouTube

Kurser for par

ParIntensiv

(Koncentreret parterapi kun for dig og din partner)

I USA er der mange gode erfaringer med såkaldte “Intensives” – heldagssessioner. For nogle par er det det, der skal til for at der sker et skift – og for nogle er det både tidsmæssigt og økonomisk mere effektivt med en hel eller to hele dage frem for et forløb. Encounter centered Couples Therapy er en parterapi, der bygger på den nyeste viden omkring parforhold, tilknytning og hvordan vores hjerner i dén grad påvirker hinanden.

Vidste i fx, at hjernen er det eneste organ, der bliver reguleret udefra? Alle andre organer i vores krop reguleres indefra. Det betyder, at vi bliver dybt påvirkede af at være i relationer. Vores hjerner “svømmer” rundt i det fælles rum, vi skaber med vores partner, børn og andre. Og derfor skylder vi hinanden at give os selv de bedste vilkår for udvikling.

Hvis i vælger ParIntensiv, får i:
  • En hel dag til fordybelse, læring og udvikling
  • En genvej til at genfinde magi og kærligheden til hinanden
  • Et kæmpe boost, der vil minde jer om, hvorfor i egentlig har valgt hinanden
  • En mulighed for at vende magtkampe til udviklingsdanse
  • En forståelse for hvilke længsler, der ligger bag jeres frustrationer
  • Take Away: Et væld af værktøjer, som i kan tage med hjem og bruge, når i har brug for det

ParIntensiv varer 5 timer – eksklusiv en god lang pause undervejs, hvor i kan tage ud i det skønne Latinerkvarter og spise frokost.
ParIntensiv koster 5.500 kr.

Det levende parforhold – Weekendseminar på Langeland

Undervisere Kirsten Seidenfaden og Piet Draiby – 8-9 oktober 2016

Her er muligheden for en weekend med din partner, hvor i arbejder med Den Anerkendende Dialog, får ideer, inspiration, undervisning og tid til fordybelse. Weekendseminaret er et tilbud til par, der ønsker at arbejde målrettet med både de daglige og mere fundamentale udfordringer i den nære relationen. Seminaret tager udgangspunkt i bogen “Det levende parforhold” af Seidenfaden og Draiby. Målet er at udvikle en relation, der bygger på et dynamisk og realistisk billede af den anden og herigennem opnå et dybere og nært forhold. På weekenden lægger vi vægt på at udvikle en forståelse af de processer, der ligger bag vore forskelligheder og frustrationer.

Kontakt Lone på 20778040 eller kontakt@lonealgotjeppesen.dk for yderligere information og tilmelding.

Se også mere på www.relationsterapi.dk